Mijn Ibogem-app

Vanaf nu is Mijn Ibogem er ook als app en wordt het opvolgen van je afvalverbruik nóg handiger. Bovendien kan je je verbruik nu ook vergelijken met dat van anderen. Via de app kan je ook meteen betalen. Zo mis je geen enkele lediging meer.

Evolutie van je afval

Mijn Ibogem geeft een duidelijk overzicht van hoeveel afval je aanbiedt via de diftarcontainers voor restafval en gft. In de app kan je nu ook de evolutie van je verbruik raadplegen en je eigen verbruik vergelijken met dat van gelijkaardige gezinnen. Ook gebruikers van de sorteerstraten kunnen via Mijn Ibogem hun stand van zaken raadplegen.

Verder vind je op Mijn Ibogem al je betalingsuitnodigingen en facturen op een rijtje. Je kan ook meteen je saldo aanvullen via de app (niet enkel via Payconiq, maar ook via je eigen bankapp). Als je een online betaling doet via Mijn Ibogem vóór 22u, wordt die dezelfde dag nog verwerkt en blijft je container de volgende dag niet ongeledigd staan.

Via Mijn Ibogem kan je ook gemakkelijk een afspraak maken voor het recyclagepark. Je kan afspraken raadplegen en eventueel annuleren.

Digitale communicatie

Je ontvangt ook belangrijke info op maat via de app Mijn Ibogem, zoals een straat waar de ophaling niet gebeurd is of een recyclagepark dat onverwachts sluit.

We zetten daarmee verder in op digitale communicatie. Dat is sneller, efficiënter en beter voor het milieu. Op dit moment kunnen we ongeveer 70% van onze klanten per mail bereiken. Dat percentage willen we graag nog optrekken.

Momenteel zijn er meer dan 30.000 accounts op Mijn Ibogem. Dit jaar werd er al meer dan 12.000 keer online (met Payconiq) betaald.

Download Mijn Ibogem nu in de Play Store en in de App Store!

Als je al een account hebt op Mijn Ibogem, gebruik je dezelfde gegevens om in te loggen.