De Afvalkrant

In de nieuwe Afvalkrant besteden we heel wat aandacht aan de nieuwe regels voor PMD, Afvaleilanden op evenementen en  wat te doen bij asbest…   Lees er alles over in De Afvalkrant 56 (juni 201)!

 

Vorige edities

De Afvalkrant 55 (dec 2018):  Aandacht aan diftar gft. In 2019 mag je méér sorteren als gft, wat precies? Naar waar verhuisde de brengerspoort van De Kringwinkel

De Afvalkrant 54 (juni 2018):  Hebben we in 2017 goed gesorteerd? Waarom is er geen taxusinzameling meer? Hoe ga je succesvol opruimen of ‘ontspullen’?

De Afvalkrant 53 (dec 2017): Hoe wordt papier gerecycleerd? Hoe ga je om met asbest? Welke weg doorlopen spullen in De Kringwinkel vooraleer verkocht te worden?

De Afvalkrant 52 (juni 2017): Wat is de druktebarometer op het Recyclagepark van Melsele? Waarom was de zwerfvuilactie een succes? Moet PMD binnenkort in een roze of een paarse zak? Er is een pop-upkringwinkel in Zwijndrecht! Wat is het profiel van de gever aan De Kringwinkel?

De Afvalkrant 51 (dec 2016): We zijn goede PMD-sorteerders! Hoe wordt PMD in de fabriek gesorteerd? Doe mee aan de zwerfvuilactie 2017. Bespaar tijd met de tips voor een bezoek aan het Recyclagepark. Lees alles over hoe we 4.500 euro inzamelden voor Levensloop Beveren.

De Afvalkrant 50 (juni 2016): Wat gebeurt er met recycleerbare materialen die je binnenbrengt op de gratis zone van het Recyclagepark? Wat is diftar eigenlijk? Bekijk de foto’s van de geslaagde zwerfvuilactie. En kijk eens binnen in onze Kringwinkels

De Afvalkrant 49 (dec 2015): Wat gebeurt er met recycleerbare materialen die je binnenbrengt op het Recyclagepark? Hoe kan je geld besparen door minder afval te produceren? Welke leuke verhalen spelen zich af in De Kringwinkel?

De Afvalkrant 48 (juni 2015): De eerste in onze nieuwe huisstijl! Wat is het nieuwe diftarsysteem precies? Ibogem neemt een nieuw type restafvalzak in gebruik. De pop-up store van De Kringwinkel in Beveren doet het goed.