breng je spullen naar de kringwinkel

Je kan spullen brengen van dinsdag tot zaterdag van 10 u tot 16u45.

Wat mag je WEL brengen? Wat herbruikbaar en verkoopbaar is. Alles wat je zelf niet meer wilt en waar iemand anders blij mee zou zijn. Denk maar aan meubels, huisraad, kleding, boeken en platen, speelgoed, enz. (Breng je herbruikbare kleding liefst in zakken in plaats van in dozen.)

Stel jezelf de vraag 'Zou ik het aan mijn buurvrouw geven?' Is het antwoord 'ja', dan nemen wij het waarschijnlijk ook aan :-)

Let wel: Het is de taak van de medewerkers aan de brengerspoort om de goederen te controleren. We bieden tweedehands aan, maar willen wel kwaliteit aanbieden. Bovendien willen we ook enkel spullen aanbieden die met grote waarschijnlijkheid verkocht worden. Als iets niet meer gewild is door onze klanten, of er is momenteel een overaanbod van, nemen we de goederen niet aan (los van het feit of ze nog herbruikbaar zijn).


Wat kan je NIET naar De Kringwinkel brengen?

De ophaaldienst van Ibogem

Ibogem haalt gratis bij je thuis herbruikbare spullen op.
- De goederen moeten klaarstaan op het gelijkvloers of in de garage (niet buiten).
- Meubels moeten op voorhand uit elkaar gehaald worden.
- Er is iemand thuis op het ogenblik dat wij de goederen ophalen.
- De medewerkers van de Kringwinkel beslissen ter plaatse of de goederen effectief herbruikbaar en verkoopbaar zijn en dus zullen meegenomen worden.
Je kan een afspraak maken via het telefoonnummer 03 253 16 64 of vul het aanvraagformulier in.

Iets groots gekocht bij de Kringwinkel?

Je kan je aankopen aan huis laten leveren.
Hiervoor betaal je € 75 per levering.

Wat kan je NIET naar De Kringwinkel brengen?

Gescheurd en vervuild textiel; gebroken huisraad en prullaria; TV met beeldbuis, zonnebank; vuile matrassen; salon met scheuren, vlekken of vervuild met dierenhaar; kasten waarvan onderdelen ontbreken; hoge wandkasten; boeken die beschimmeld zijn of vuil; encyclopedieën, Lekturama, Artis Historiaboeken; goederen die aan veiligheidseisen moeten voldoen zoals autozitjes, fietsstoeltjes voor kinderen of valhelmen; etenswaren; toestellen die werken op gas, gasflessen en campinggasbidons; vuurwapens en munitie; voertuigen: motoren, brommers, auto’s; bouwafval: steenpuin, gyproc, dals, klinkers; klein gevaarlijk afval