Ophaalkalender 2022

De nieuwe ophaalkalender komt eraan!

Zwijndrecht

Vanaf januari 2022 wordt Zwijndrecht in twee gesplitst voor de ophaling van restafval en gft. Op die manier houden we de ophaalrondes met de diftarcontainers haalbaar en vermijden we zoveel mogelijk druk op de mobiliteit. Zwijndrecht A en Zwijndrecht B zijn gebundeld in één exemplaar. Zoek je straat op om te weten tot welke ronde je behoort.

Kalender 2022 Zwijndrecht A

Kalender 2022 Zwijndrecht B

Beveren

De ophaalkalender voor Beveren is hetzelfde als dit jaar, met Beveren A en Beveren B samen. Zoek je straat op om te weten tot welke ronde je behoort. De kalender loopt echter maar tot en met juni 2022. Dan krijg je een nieuwe kalender. De ophaalrondes worden immers mogelijks nog aangepast vanaf de 2e helft van 2022.

Kalender 2022-1 Beveren A

Kalender 2022-1 Beveren B

Kruibeke

Aan de ophaalkalender van Kruibeke is er niets gewijzigd.

Kalender 2022 Kruibeke

Kalender niet gekregen?

Uiterlijk 15 december zou je de papieren ophaalkalender moeten gekregen hebben. Is dat niet het geval? Je kunt er nog een afhalen op het onthaal van Ibogem (Schaarbeekstraat 27, Melsele), op het Recyclagepark of in je gemeentehuis.

Raadpleeg de kalender op onze website (zie boven) of download de handige app voor je smartphone: Recycle!. Je krijgt een berichtje de avond voor de ophaling. Zo vergeet je nooit meer je afval buiten te zetten. Deze app is gratis en beschikbaar voor Android en iPhone.