Ophaalkalender 2019

De nieuwe ophaalkalender is om een paar redenen anders dan anders. Bekijk hem hier.

Kalender Kruibeke

Kalender Zwijndrecht

Kalender Beveren A

Kalender Beveren B

(Behoort jouw straat tot Beveren A of Beveren B. Kijk hier.)

Half jaar

De kalender ziet er een beetje anders uit dan vorig jaar en is ook iets korter. De kalender gaat namelijk maar tot juni. We verwachten in de loop van volgend jaar immers een aantal wijzigingen, waaronder de uitbreiding van de sorteerregels voor de pmd-zak. Geen nood. In mei/juni ontvang je een nieuwe kalender die helemaal up to date is én de nodige sorteerinfo bevat!

Beveren A en B in 1 kalender

De twee ophaalrondes in Beveren zijn gecombineerd in één papieren kalender. Op die manier kunnen er geen fouten meer gebeuren bij de bedeling. Aan de ene kant vind je de kalender voor Beveren A, aan de andere kant die voor Beveren B. Raadpleeg de stratenlijst op pagina 2 van de kalender als je niet zeker bent of je binnen ronde A of B valt.

Kalender niet gekregen?

Uiterlijk 15 december zou je de ophaalkalender moeten gekregen hebben. Is dat niet het geval? Je kunt er nog een afhalen op het onthaal van Ibogem (Schaarbeekstraat 27, Melsele), op het Recyclagepark of in je gemeentehuis. De kalender is ook hierboven te raadplegen.

Er is ook een handige app voor je smartphone: Recycle!. Je krijgt een berichtje de avond voor de ophaling. Zo vergeet je nooit meer je afval buiten te zetten. Deze app is gratis en beschikbaar voor Android en iPhone.