Gratis tuinhandschoenen bij aankoop compost

De lente is het ideale moment om je tuin te verwennen met een extra vitaminekuur. Kies voor Vlaco-compost als duurzame bodemverbeteraar, zorgvuldig gerecycleerd uit organisch materiaal. Je sluit de biologische kringloop en je kiest voor een lokaal product. Tijdens de maand april krijg je bij aankoop van Vlaco-compost een prachtig paar tuinhandschoenen cadeau*.

Strooi fijne compost op je gazon en leg een flinke laag tussen bloemen en planten. Ook het mengen van compost in de plantenbakken is een heuse weldaad. Zo ben je aankomende zomer zeker van een stralend gezonde tuin en weelderig bloeiende bloemenperken! Compost brengt meer structuur in de bodem waardoor plantenwortels en bloembollen gemakkelijker zuurstof, vocht en voedsel vinden. Zo zijn ze beter bestand tegen ziektes en wateroverlast. Lees hier meer over het gebruik van compost.

Wil jij ook compost op handen dragen?

Tijdens de maand april krijg je bij aankoop van Vlaco-compost een prachtig paar tuinhandschoenen cadeau*. De actie loopt op onze drie recyclageparken Melsele, Rupelmonde en Verrebroek. Ibogem verkoopt groencompost in zakken van 50 l aan 3.50 euro/stuk (incl btw). Je ontvangt hiervoor een factuur.

Daarnaast vind je aan de stand meer info over het belang van duurzaam gerecycleerde compost. Samen dragen we compost op handen!

* 1 paar tuinhandschoenen per bezoeker. Zolang de voorraad strekt.